Tolstrup & Pryds

Lisbeth Tolstrup, fotograferet på Biennalen i Venedig 2011. Foto: Lars Pryds
Lisbeth Tolstrup
er forfatter og formgiver. Hun har afgang fra tekstillinjen på Kunsthåndværkerskolen i Kolding (1984) og er cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet (2015). Hun har i mere end 30 år arbejdet professionelt med tekst og tekstiler i form af design, undervisning og kreativ virksomhed for flere forlag, blade og enkeltkunder. Blandt hendes primære arbejdsområder er redigering af tekstile fagbøger, kunstnerbiografier og idéudvikling i form af udstillinger og kulturprojekter. Hendes seneste udgivelse er: Tekstile smykker (2014).

Lisbeths store kærlighed til bøger og tekstiler førte i 2009 til etableringen af TEX-antik.dk – et web-baseret antikvariat med speciale i bøger om håndarbejde, kunsthåndværk og tekstil.

Lisbeth er medlem AICA (Association Internationale des Critiques d’Art) og optaget i Kraks Blå Bog.

.

201502.25 SNDS Billund©. Lars Aarø. Fokus
Lars Pryds
er grafisk designer og billedkunstner. Han er Master i Design fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (2011-13) og desuden uddannet tegner/grafiker fra Kunsthåndværkerskolen (nu: Designskolen) i Kolding (1983-87). Han har mere end 25 års erfaring med redaktionel formidling og grafisk design, dels fra ansættelser på danske dagblade og magasiner som Jyllands-Posten, 24timer, Ingeniøren og Berlingske, dels fra løsning af opgaver for forlag, firmaer og private.

Lars har vundet adskillige internationale designpriser og er biograferet i Weilbachs Kunstnerleksikon. Lars’ billedkunstneriske profil kan ses på www.pryds.com